Antet
Catalog produse
Coșul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Curs valutar

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Se recomanda citirea cu atentie a acestora.

S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. poate modifica oricand aceste prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii".

 

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor, va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte, exacte si complete. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Date personale" din "Contul meu".

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale, sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Daca vom constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

 

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. pentru  confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L, iar daca dumneavoastra veti solicita, vor fi utilizate si pentru informarea prin e-mail, sau alte mijloace de comunicare.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L..

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra transmisa la adresa Str. Traian, bl. 6, Targu Jiu, Jud, Gorj, Romania se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere ELSAMA MG IMPEX sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere ELSAMA MG IMPEX sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere ELSAMA MG IMPEX sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d. dreptul de a cere ELSAMA MG IMPEX sa inceteze expedierea de mesaje promotionale solicitate initial in mod voluntar. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@elsama.ro;

e. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.elsama.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.elsama.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.elsama.roSI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA LEGALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

3. Copyright

S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L.  declara pe propria raspundere faptul ca intreg continutul de pe site-ul sau www.elsama.ro este original si ca toate resursele folosite (imagini de produs, specificatii, video, text etc.) sunt folosite cu acceptul sursei (producatori, furnizor etc.), fara sa incalce legea dreptului de autor. Pentru raportarea oricaror cazuri de incalcare a drepturilor de autor, www.elsama.ro va pune la dispozitie adresa de e-mail contact@elsama.ro.
Intregul continut al site-ului www.elsama.ro- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea ELSAMA MG IMPEX si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ELSAMA MG IMPEX a oricaror elemente enumerate mai sus va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

 

4. Accesul la site

S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. garanteaza oricarui utilizator accesul in interes personal pe acest site. S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. declara pe proprie raspundere ca interzice in mod explicit si va interzice prin orice mijloace tehnice si legale aflate la dispozitia sa: descarcarea sau modificarea partiala sau integrala a site-ului www.elsama.ro, reproducerea partiala sau integrala a site-ului, copierea, vinderea sau exploatarea informatiilor din site in orice maniera, in scopuri comerciale sau contrare oricaror interese ale S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L., proprietarul de drept si de fapt al site-ului www.elsama.ro.

 

5. Descrierea produselor

S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. declara pe propria raspundere ca produsele pe care le vinde sunt produse originale. Produsele originale sunt oferite intocmai dupa cum sunt prezentate si oferite de producatorul lor, in limita stocului disponibil. Cumparatorii sunt de acord in mod expres ca produsele originale cumparate prin intermediul acestui site sunt destinate uzului casnic.

S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc in orice moment a tuturor produselor prezentate. S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume platite de orice cumparator in avans - fara a fi primit o confirmare a comenzii - vor fi rambursate de catre S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L.  in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 7 zile, in cazul in care ELSAMA MG IMPEX SA nu poate onora comanda confirmata.

Cu acordul consumatorului, S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial, in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat. In caz contrar, se va recurge la rambursarea de catre S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. a sumei platite de catre consumator in termen de maxim 7 zile.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fara ca aceasta sa creeze obligatii contractuale; cu toate precautiile luate de S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L., produsele livrate pot diferi usor de imagini in ceea ce priveste culoarea, accesoriile, aspectul general, particular, etc., caz in care orice cumparator poate renunta la achizitie. S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. declara faptul ca toti producatorii produselor originale vandute prin intermediul site-ului www.elsama.ro - si-au rezervat dreptul sa modifice specificatiile tehnice si comerciale ale produselor fara notificare prealabila.

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Descrierile produselor prezentate in magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci in parte. Acestea corespundeau realitatii in momentul introducerii lor in website. S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau modificari aparute.

S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora - si isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina producatorului, importatorului si service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorii nostri. 

Valoarea maxima a obligatiilor companiei S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. de la acest client.

S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L  nu este raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, referitoare la inclusiv, dar nelimitat: profitul nerealizat, imposibilitatea de utilizare sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

a) posibilitatea sau imposibilitatea accesarii website-ul de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp

b) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

c) accesul neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

d) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

e) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

 

S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L  isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment intreg continutul acestui site fara o notificare prealabila.

 
 6. Preturi

Preturile produselor prezentate in site sunt exprimate in lei si includ TVA si taxa verde (daca este aplicabila produselor comandate). Pretul de achizitie al produselor prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii comenzii.

Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site-ul www.elsama.ro. In lipsa unei mentiuni, preturile pot fi oricand modificate. De asemenea, preturile pot suferi modificari zilnice, in functie si de evolutia cursului valutar anuntat de Banca Nationala a Romaniei.

Toata oferta si toate promotiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

 

7. Livrarea produselor

*Livrarea pe teritoriul Romaniei este GRATUITA pentru toate comenzile mai mari de 500 lei inclusiv TVA, in peste 5000 de localitati din Romania, fara km suplimentari.

Tariful aferent livrarii comenzilor cu valoare sub 500 lei este de 25 lei inclusiv TVA.

Pentru restul localitatilor din Romania, se adauga un cost suplimentar de 1 leu/km suplimentar cu TVA, calculat in momentul in care introduceti judetul si localitatea de destinatie.

Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda. Livrarea se va efectua in termenul de livrare confirmat la data validarii telefonice a comenzii; la livrare este necesara semnatura de primire dupa verificarea continutului pachetului in prezenta curierului. Orice reclamatie ulterioara in legatura cu lipsa unor elemente din pachetul primit nu poate fi acceptata de S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L..

S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. care includ: indisponibilitatea la producator, actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va face inca o incercare de a livra, dupa care comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.

S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

 

8. Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site au o garantie de la minim 6 luni si pana la maxim 60 luni din momentul achizitiei, in functie de furnizorul fiecarei marci in parte. Fiecare produs este insotit de Certificatul de garantie al producatorului sau de Certificatul de garantie emis de ELSAMA MG IMPEX S.R.L., cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Pentru orice problema aparuta in perioada de garantie si nerezolvata de departamentele service mentionate in certificatul de garantie care insoteste produsele, va puteti adresa S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. la e-mail contact@elsama.ro.

Garantia pentru produsele vandute pe acest site, este de minim 24 luni de la data achizitiei, cu exceptia bateriilor, acumulatorilor de uz casnic, a becurilor si a surselor de iluminat in general, care sunt materiale consumabile, si pentru care garantia este de 30 zile de la momentul achizitiei.

 

                                                                   

9. Returul produselor

        În 14 zile calendaristice puteti rambursa produsul cumparat on-line, valabil doar pentru persoane fizice conform OUG nr. 34/2014. PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur în 14 zile.

        Un produs achizitionat prin internet poate fi returnat în 14 zile calendaristice de la data primirii lui, numai daca este in stare buna de functionare, potrivit Ordonantei de Urgenta a Guvernului (OUG) nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii. Clientul nu este obligat sa motiveze de ce ramburseaza produsul respectiv, dar este obligat sa achite transportul coletului returnat. Taxele de retur raman in sarcina clientului.

        De asemenea, daca rambursati produsul in termenul de 14 zile stabilit de legislatie, trebuie sa stiti ca S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. are la dispozitie tot 14 zile sa va restituie banii achitati pe produs(in contul bancar comunicat de catre client), zile calculate de la data la care S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. primeste produsul rambursat de client.

  In cazul in care s-a returnat toata comanda si s-a beneficiat de transport gratuit, se retine suma calculata de curier, aferanta transportului la client si se retine din valoarea restituita. Suma reprezinta cheltuiala de transport care revine in acest caz clientului.

In cazul in care s-a returnat toata comanda, adusa de la producatori din U.E., prin curier, la cererea expresa a clientului, se retine cotravaloare transport (daca livrarea a fost gratuita). Costul transportului este de 200lei/colet.


 

                                                                   

10. Verificarea comenzilor livrate

        În termen de 48H de la livrarea/recepția coletului primit de către client, acesta are obligația să verifice integritatea coletului. În cazul în care se constată anumite articole/produse deteriorate sau lipsă se va efectua o sesizare în scris pe adresa contact@elsama.ro cu codul articolului/produsului respectiv(e) și poze ale acestuia dar și ale coletului total (în cazul în care sunt mai multe articole/produse). Ce depășește intervalul de 48H în care clientul constată sesizări/reclamații nu se iau în calcul. Pentru soluționarea sesizărilor/reclamațiilor, S.C. ELSAMA MG IMPEX S.R.L. își rezervă termenul de 10-15 zile calendaristice pentru soluționarea acestora.


 

 

spacer
Website detinut de ELSAMA MG IMPEX S.R.L., CIF: RO9908271, Reg.Com: J18/523/1997
Viziteaza magazinul Elsama.ro pe ShopMania

elsama.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.